piątek, 24 października 2014

Rozdanie :) Balea | Eveline | Joanna i inne...

Witam serdecznie :)

Dzisiaj mam wspaniały humor :) Kocham jesień, a dzisiejsza pogoda jest iście jesienna. Przepiękna :) Wszędzie dookoła kolorowe liście, wieczory już coraz dłuższe i zimniejsze. Można je spędzać bardzo miło z książką w ręku i kubkiem gorącej herbaty, a jeszcze lepiej kakao :) Przepiękne bukiety, które robi się z suszonych liści, kasztany z których robimy ludziki - wspomnienia z dzieciństwa odżywają :) Dla mnie dzisiaj oficjalnie nadeszła jesień, a to pora roku którą kocham i z tej okazji mam dla Was rozdanie :)

BANER DO POBRANIA


Do wygrania:
-Balea, żel pod prysznic 'Kokos i nektarynka'
-Balea, szampon nabłyszczający 'Figa i ekstrakt z pereł'
-Balea, odżywka nabłyszczająca 'Figa i ekstrakt z pereł'
-Eveline, Argan Oil balsam do ciała ujędrniająco-nawilżający
-NOWOŚĆ! Joanna Naturia, odżywka do włosów w spray'u 'Malina i bawełna'
-Fuss Wohl, chusteczki do stóp odświeżające
-Cleme Make up dwa lakiery do paznokci (żółty i pomarańczowy)


REGULAMIN

1. Organizatorem rozdania jest autorka bloga beauty-natural-ladyhope.blogspot.com
2. W związku z powyższym zastrzegam sobie prawo do zmian w regulaminie.
3. Sponsorem nagrody jestem ja oraz mój chłopak, wszystkie nagrody są nowe i nieużywane.
4. W rozdaniu mogą brać udział osoby pełnoletnie lub niepełnoletnie za zgodą rodziców/opiekunów (jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią i zgłaszasz udział jest to dla mnie jednoznaczne ze zgodą opiekunów).
5. W rozdaniu bierze udział każdy kto prawidłowo wypełni zgłoszenie.
6. Wygrywa jedna osoba.
7. Wysyłka obowiązuje na terenie Polski, na mój koszt. Na maila z danymi do wysyłki czekam 3 dni od dnia ogłoszenia zwycięzcy. W przypadku nie otrzymania danych losuję nowego zwycięzcę.
8. Rozdanie trwa od 24.10.2014 do 01.12.2014 do godziny 23:59.
9. Wyniki zostaną ogłoszone do 3 dni od daty zakończenia rozdania.
10. Zgłaszając się akceptujesz regulamin.


Warunki udziału w rozdaniu:
KONIECZNE , OBOWIĄZKOWE
1. Musisz być publicznym obserwatorem mojego bloga ( osoby, które przestaną obserwować blog po zakończeniu rozdania nie będą mogły brać udziału w kolejnych)
2. Musisz wypełnić wzór zgłoszenia (w komentarzu)
Za to otrzymujesz 1 los
DODATKOWE
1. Umieścić na swoim blogu baner z rozdaniem (+ 1 los)
2. Umieścić notatkę o rozdaniu na swoim blogu (+ 1 los)
3. Dodać mój blog do blog rollu (+ 2 losy)
4. Odpowiedz na pytanie: Jaka jest Twoja ulubiona pora roku i dlaczego? (+ 2 losy)-będzie mi bardzo miło przeczytać Wasze odpowiedzi:)

WZÓR ZGŁOSZENIA
Obserwuję jako:
Baner:
Notka:
Blogroll:
Odpowiedź:

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, wystarczy tylko zaobserwować blog :) Życzę powodzenia!

144 komentarze:

  1. Obserwuję jako: Milena M
    Baner: http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to wiosna. W lato za gorąco, w zimę za zimno, jesienią jest plucha i ciągle choruję. Wiosna to co innego, zaczyna się robić jasno, ciepło, natura budzi się do życia, podobnie jak ludzie, dlatego dobrze się wtedy czuję.

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo chętnie wezmę udział! :)
    Obserwuję jako: Dorenn
    Baner:-
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź: Oczywiste, że wiosna! Fakt, że wszystko budzi się do życia, kwitną drzewa/kwiaty to banał. Urzeka mnie zapach...porannej rosy, drzew, deszczu. Żadna pora roku nie hipnotyzuje mnie swoim aromatem jak ta. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Iz.
    banner: tak blondiii2121.blogspot.com
    blogroll: tak blondiii2121.blogspot.com
    notka: nie
    odpowiedź: A ja lubię zimę. Ale taką zimę, gdzie jest mnóstwo śniegu. Uwielbiam siedzieć z ciepłą herbatą pod kocem i patrzeć jak płatki śniegu otulają ziemię. Kocham świąteczny klimat. I romantyczne wieczory z K.:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Justyna Pezdek
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Zdecydowanie wiosna :) Po mroźnych dniach nie ma nic piękniejszego niż słoneczne dni, coraz wyższa temperatura i przyroda budząca się do życia :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetne rozdanie! Dobrze wiedzieć, że humor Ci dopisuje :*
    Obserwuję jako: byCarol
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Kocham lato i zimę. Ale gdybym miała wybierać to stawiam na lato. Uwielbiam siedzieć godzinami w chłodnej wodzie jeziora albo morza. Niesamowicie lubię pływać, nurkować, schładzać się wodą, gdy jest mi gorąco. Ale wtrącę też trzy słowa o zimie. Gorąca herbata z miodem i cytryną to jest coś wyjątkowego po spacerze podczas mroźnej pogody :)

    OdpowiedzUsuń
  6. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Rarity
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to wiosna, ale jak jest ciepła jesień to też : ) Ale wiosna to najbardziej idealna pora roku, bo jest ciepło, ale nie za gorąco, wszystko budzi się do życia i wszystko jest takie pozytywne! Dni są co raz dłuższe, a człowiek mniej zmęczony : )

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: agnieszka-gie
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: moją ulubioną porą roku jest wiosna, bo mam wtedy urodziny ;D

    pozdrawiam :*

    OdpowiedzUsuń
  8. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Iwona K
    Baner: http://ivi-art.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Na prawdę , ale to na prawdę lubię wszystkie pory roku! Serio, nie mam swojej ulubionej gdyż lubię jak się zmienia nasza matka natura i w każdej porze roku daje nam coś fajnego i pięknego, czym można się cieszyć :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako:Moon.
    Baner: -
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź: Zdecydowanie będzie to wiosna. Lubię klimat - krajobraz jesieni, jednak kiedy przychodzi co do czego to.. Wolę lekką równowagę jaką znajduję wiosną - ani nie gorąco, ani nie zimno :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Wiola N.
    Baner: tak, parechwilumnie.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: tak, parechwilumnie.blogspot.com
    Odpowiedź: Mam dwie ulubione pory roku- wiosnę i lato. Wiosnę lubię dlatego, że wszystko powoli zaczyna rozkwitać, świat się budzi do życia i robi się coraz cieplej. A lato, że są wakacje- można pojechać nad wodę i się poopalać :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: kosmetyko holiczka
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: TAK kosmetykoholiczka.blogspot.com
    Odpowiedź: Wiosna. Wczesna. Będąca najpiękniejszym zakończeniem paskudnej i zimnej zimy, której sympatią nie darzę. O :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: OnAlwaysTogether
    Baner: rzetelne-recenzje.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: rzetelne-recenzje.blogspot.com
    Odpowiedź: Ja uwielbiam Lato. Dlaczego ? Ponieważ jestem ciepłolubna i mogłabym korzystać z tych gorących dni od rana do wieczora :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Aleksandra Anna
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Lato, wtedy mogę pozwolić sobie na każdego rodzaju spódniczki i sukienki, jest ciepło i mogę korzystać z kąpieli słonecznych :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: villemo
    Odpowiedź: wiosna,ponieważ jest ciepło, dzięki czemu codziennie rano jestem w dobrym nastroju.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Science Woman
    Baner: http://makeupibreakup.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: http://makeupibreakup.blogspot.com/
    Odpowiedź: Lato - bo jest ciepło, więcej słońca, więcej witD się syntetyzuje, ludzie są uśmiechnięci i szczęśliwi, żeby wyjść z domu wystarczy nałożyć krem z filtrem i wsunąć stopy w japonki, kwiaty pięknie kwitną, owoce owocują, można jeść porzeczki, maliny i jeżyny prosto z krzaka, zrobić mus arbuzowy nie wydając przy tym fortuny, no i co najważniejsze - latem mam urodziny:)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Martyna9476
    Baner: tak http://kosmetycznyblog.blogspot.com/p/rozdania.html
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna, ponieważ to właśnie wtedy są moje urodziny. Dodatkowo bardzo lubię kiedy po zimie robi się ciepło, zaczynają śpiewać ptaki i wszystko rodzi się do życia. Od razu robi się przyjemniej. :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: rudy włos
    Baner: rudywlos.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: uwielbiam lato, bo jestem ciepłolubna, jak i urodziłam się w lipcu:)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Essalii
    Baner: tak http://letyourhairdown00.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: tak http://letyourhairdown00.blogspot.com/
    Odpowiedź: Wiosna, ponieważ jest najbardziej neutralna pod względem temperatury. Zazwyczaj nie jest ani za ciepło, ani za zimno, czyli dla mnie idealnie.

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: kanwuje czytam testuję
    Baner: http://czytamwfirmie.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: każda pora roku, tak samo jak każdy miesiąc jest inny ale zarazem wyjątkowy. W kazdym można znaleźć plusy i minusy. z każdą porą roku wiążą się jakieś emocje, wspomnienia, plany.

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Paulina Joanna
    Baner: nie
    Notka:nie
    Blogroll:nie:

    OdpowiedzUsuń
  22. Zapraszam na bloga z konkursami/rozdaniami, możesz dodać także swój konkurs ; )
    http://blogowekonkursy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: ciaach
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: http://healthylifestyleisthebestremedy.blogspot.com/
    Odpowiedź: moją ulubioną porą roku jest zima! choć może zabrzmiec to dosyć dziwnie, ale uwielbiam mróz, śnieg i wszystko co związane z ta białą porą roku :) ponadto urodziłam się w zimę, więc tym bardziej stawiam właśnie na nią :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Kasik Kasikowy
    Baner: http://kasikowo89.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: moją ulubioną porą jest lato :) dni są długie, pogoda przeważnie piękna, nie trzeba wkładać na siebie masy różnych rzeczy, wystarczy wciągnąć tylko sandałki, chwycić klucze i lecieć na spacer :) uwielbiam wygrzewanie się na słoneczku i ciepłe letnie deszcze :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Karolina
    Baner: http://pasjonatkaksiazek.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: moją ulubioną porą jest lato. krótkie spodenki, spódniczki, sukienki, krótkie koszulki. kolorowe makijaże. wyjazdy i zwiedzanie kraju, sporty i poznawanie wielu ludzi :) patrzenie nocą w gwiazdy, leżąc na plazy nad morzem. noc spadających gwiazd celebrowana co roku.. świetna pora :)

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako:AguŚŚ
    Baner:http://live-laught-love00.blogspot.com/
    Notka:nie
    Blogroll:tak http://live-laught-love00.blogspot.com/
    Odpowiedź: MOja ulubiona pora roku to lato, uwielbiam jak jest cieplo, mozna wolny czas spedzac na świeżym powietrzu, uwielbiam wyjazdy wakacyjne i ubrania typowo letnie czyli spódniczki, sukienki szorty ;) Uwielbuiam noce spedzone nad brzegiem morza , gwiaździste niebo i te wszystkie niespodzianki, które przynoszą nam letnie dni i wieczory <3

    OdpowiedzUsuń
  27. 1. Obserwuję: whitechocolateflower
    2. Umieścić na swoim blogu baner z rozdaniem : http://whitechocolateflower.blogspot.com/
    3.. Umieścić notatkę o rozdaniu na swoim blogu : nie
    4. Dodać mój blog do blog rollu : tak http://whitechocolateflower.blogspot.com/
    5. Odpowiedz na pytanie: Jaka jest Twoja ulubiona pora roku i dlaczego? Moją ulubioną porą roku jest wiosna, a to dlatego, że robi się cieplutko i wszystko powoli budzi się do życia, a kolory są niezwykle jaskrawe i piękne :).

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: DziwnaJa
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: TAK http://dziwnajestesbarbaro.blogspot.com
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest bez wątpienia lato, zwłaszcza kiedy jest ciepłe i słoneczne. A dlaczego?
    Dlatego, że lato to wakacje, gorące długie dnie i ciepłe noce. To aromatyczne i soczyste truskawki, lody i mrożona kawa, która właśnie latem smakuje mi najlepiej. To wieczory spędzone na tarasie z ciekawą książką w ręku, spotkania pod niebem pełnym gwiazd. Latem wszystko jest piękniejsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Klaudia K
    Baner: TAK http://okazjomania.blogspot.com/ po prawej stronie
    Notka: NIE
    Blogroll: TAK http://okazjomania.blogspot.com/ po prawej stronie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato. Uwielbiam wylegiwać się na słoneczku, odpoczywać w wakacje, jeść pyszne orzeźwiające lody. W lecie aż chce się żyć!

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Edyta H.
    Baner: allthesnuff.blogspot.com
    Notka: -
    Blogroll: allthesnuff.blogspot.com
    Odpowiedź: Lato, bo jest, w mordę jeża, ciepło, nie muszę nosić tony ubrań i nie wyglądam przy tym jak serdelek :<

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Naughty Girl
    Baner: http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: bez dwóch zdań lato! jest ciepło, ciągle świeci słońce, jest zielono. Mogę się opalać, chodzić na basen, uprawiać sporty, ubierać się tak jak lubię (czyt. pokazywać nogi :D )

    OdpowiedzUsuń
  32. obserwuje jako Madeleine sadowska
    Baner: nie ma
    Notka: nie ma
    Blogroll: nie ma
    Odpowiedź. Bardzo lubię wszystkie szczególnie jesień. Mimo że zaczyna się robić zimno i często pada deszcz uważam że jest naprawdę piękna i idealna na długie spacery po lesie lub parku.

    OdpowiedzUsuń
  33. obserwuje jako Anais Roue
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź. nie

    OdpowiedzUsuń
  34. obserwuje jako Kalinda Avokado
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź. Tak mi zimno ostatnio, że muszę napisać, że lato. Lubię słońca, długie dni, no i urlop zwykle biorę latem,

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: B Beauty
    Baner: http://cosmo-shopping.blogspot.com
    Notka: Nie
    Blogroll: Nie
    Odpowiedź: Wiosna

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: Szczypta egoizmu
    Baner: http://szczyptaegoizmu.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Blogroll: Nie
    Odpowiedź: Zdecydowanie wiosna :) Uwielbiam ten czas, kiedy wszystko budzi się do życia po mroźnej zimie. Poza tym uwielbiam zapach bzu, a mogę się nim cieszyć tylko o tej porze roku :)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Sylwia Ka
    Baner: http://sylliiaa.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Blogroll: Nie
    Odpowiedź: Lubię wiosnę, bo wtedy zaczynają kwitnąć kwiaty, a pogoda jest w sam raz, nie za zimno nie za ciepło :)

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Aggi eN
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: tak
    Odpowiedź: Uwielbiam lato <3 jestem okropnym zmarzluchem, i każdy promyk słońca jest u mnie na wagę złota :)

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: Angelika K
    Baner: TAK http://bloggerka1996.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Blogroll: TAK http://bloggerka1996.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest właśnie jesień. Między innymi dlatego, ze w październiku są moje urodziny, ale także dlatego, ze uwielbiam jak liście zmieniają kolor z zieleń na piękne czerwienie, żółcie i pomarańcze. Jak wszystko powoli się usypia, dni są co raz krótsze i można iść na wieczorny, romantyczny spacer z chłopakiem. I za to cudowne uczucie, gdy pijesz herbatę siedząc na parapecie i widzieć jak liście spadają z drzew. ;3

    Pozdrawiam. :**

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: ma ra
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Lato, bo... są WAKACJE! :)

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Missisipi
    Baner: http://psiaki-swiata.blogspot.com/
    Notka: http://psiaki-swiata.blogspot.com/2014/10/rozdanie-u-beauty-natural.html
    Blogroll: http://psiaki-swiata.blogspot.com/
    Odpowiedź: Lubię jesień... Jesień jakby usprawiedliwia depresję, jesienią nie trzeba być młodym, zdrowym, aktywnym jak latem, jesienią można sobie popłakać, jesień to pora ludzi samotnych.

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Hamstercia <3
    Baner: http://my-new-passion.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Uwielbiam zimę :) Jednak nie przez śnieg i zimno, tylko za te świąteczną atmosferę, zapach cynamonu i mnóstwo migających światełek :)

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako:Benia besia
    Baner:-
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź: Zdecydowanie jest to lato, czas wakacji i odpoczynku, który sprzyja wycieczkom i poznawaniu nowych miejsc. Uwielbiam podróżować a lato to najlepsza ku temu pora.

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: brisingr M
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Wiosna, ponieważ uwielbiam, gdy po smutnej zimie wszystko budzi się do życia,a wokół robi się zielono :D

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Agnieszka Winciorek
    Baner: liveagi.blogspot.com
    Notka:
    Blogroll: liveagi.blogspot.com
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna. Uwielbiam czas, gdy wszystko rozkwita, budzi się do życia i jest tak kolorowe i pachnące! Uwielbiam chodzić wtedy do parku, wąchać kwiaty i rozkoszować się pierwszymi ciepłymi promieniami słońca! Uwielbiam ją :)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Paula S .
    Baner: Tak : http://land-of-bliss.blogspot.com/
    Notka:nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Wiosna - jest to zdecydowanie wiosna! Wszystko budzi się do życia, każdy zapach, obraz wdziera się w nasze wnętrze i rozrywa od środka pozytywną energią!! Chcę już wiosnę ;)

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: Marta Fimoart
    Baner: http://blog4fimo.blogspot.com/
    Notka: -
    Blogroll: http://blog4fimo.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna. Wszystko budzi się wtedy do życia. Kwiaty pączkują, a na dworze robi się ciepło.Wiosna niesie ze sobą wiele nowej energii oraz pomysłów. :)

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: Patka
    Baner: http://morphink.blogspot.com/ - a czy to nie to samo co blogroll ? :D
    Notka: http://morphink.blogspot.com/2014/11/paznokciowy-post.html
    Blogroll: http://morphink.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest LATO! Lubię zimę, pod warunkiem, że jest mroźna i pada klimatyczny śnieżek :) Uwielbiam gorące lato, ciepła woda, delikatny powiew wiatru i słonko -to coś, co kocham. A wiadomo - słoneczko= endorfiny = uśmiech na twarzy ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kochana, baner to tylko zdjęcie z kosmetykami do wygrania, a blogroll to spis blogów, które czytasz, lubisz, polecasz :)

      Usuń
  49. Obserwuję jako: Monia
    Baner: TAK - http://missbelfast.blogspot.co.uk/
    Notka: NIE
    Blogroll: TAK - http://missbelfast.blogspot.co.uk/
    Odpowiedź: LATO - przede wszystkim dlatego, że dni są bardzo długie. Jest piękna pogoda i dużo słońca. W lecie zawsze mam wrażenie jakby wszystko było łatwiejsze i przyjemniejsze. Mimo, że już mineły wieki odkąd wyjechałam na wakacje właśnie w lecie, to i tak zawsze ją lubię i wyczekuję z niecierpliwością ;-)

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Sylwia Bomba
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to wiosna. Uwielbiam ten czas, gdy przyroda budzi się do życia. Po mroźnej zimie, drzewa, zwierzęta i kwiaty malują krajobraz pięknymi barwami.

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Kathy Leonia
    banner: tak na dole po prawo kathyleonia88.blogspot.com
    blogroll: tak kathyleonia88.blogspot.com
    notka: nie
    odpowiedź: moja ulubiona pora roku to wiosna. Nic tak nie działa na człeka jak widoki pierwszych, nieśmiało zieleniących się kwiatów, drzew i traw. Wszystko dostaje kopa do żywota i energię na nowo - ludzie się zakochują, zwierzęta kopulują i a rośliny kwitną. Nie masz, jak wiosna!

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Ola Madecraft
    Baner: http://madecraft.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Blogroll: Nie
    Odpowiedź: Lubię gdy zaczyna się wiosna. Ma charakterystyczny dla siebie zapach budzącej się do życia zieleni. Tysiące kwiatów, które jeszcze są w postaci pączka. Zdecydowanie jest to wiosna.

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako:aaangelllaaa 94
    Baner: tak aaangelllaaa.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: uwielbiam zimę to moja ulubiona pora roku może dlatego że kilka lat mieszkałam na Sycylii gdzie niestety o zimie i sniegu nie ma mowy i tak mi się tęskniło że od kąd wróciłam na zimę czekam jak wariatka :D a pierwszy śnieg wywołuje u mnie tyle radochy co u małego dziecka :P

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Teresa Mk
    Baner: http://terereniamk.blogspot.com/
    Notka: http://terereniamk.blogspot.com/2014/11/u-lady-hope-rozdanie-do-wygrania-balea.html
    Blogroll: http://terereniamk.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato. Można jeść pyszne desery lodowe, jeździć do późna na rowerach i brodzić nogami w strumykach, biegać boso przez łąki i poznawać wspaniałych ludzi. To wszystko są możliwości lata. Dzieci odpoczywają od szkoły a ich rodzice od wyczerpującej pracy w biurach bądź urzędach. Dzięki promieniom słońca, które dostajemy od tej pory roku mamy szanse się zrelaksować i zapomnieć o problemach, z którymi na co dzień się spotykamy.

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: OnlyOne
    Baner: http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/
    Notka: http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/2014/11/rozdanie-u-beauty-natural.html
    Blogroll: http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/
    Odpowiedź: Jest to oczywiście lato! Moc słońca, ciągły uśmiech na twarzy, bo i jak się nie cieszyć, gdy ma się wolne, jest cieplusio, można jeździć na konie i nie obawiać się, że za chwilę będzie ciemno? <3

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję blog jako Anna Zierold
    Baner: Nie
    Notka:Nie
    Blogroll:Nie
    Odpowiedź: Moją ulubiona porą roku jest wiosna.A dlaczego-Wszystko dookoła budzi się do życia ,zwierzęta rośliny.Wszystko się zieleni ,słońce jaśniej świeci,robi się cieplej.Świat staje się piękniejszy, radośniejszy i chce się po prostu żyć i śpiewać. :) <3

    OdpowiedzUsuń
  57. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: Julia Dylicka
    Baner: Tak http://julia-and-fashion.blogspot.com
    Notka: Nie
    Blogroll: Tak
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato. Dlaczego? W lato są wakacje, podczas których możemy odpocząć od szkoły. Jest gorąco, można wyjechać nad morze które uwielbiam. Można nosić świetne, letnie ciuchy, a przede wszystkim są moje urodziny!

    Kontakt : juliadylicka@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: Anna B
    Baner: http://mariamagdalena23.blogspot.com
    Notka:nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest jesień , iż przyroda nabiera pięknych barw, jest kolorowo co uwielbiam. A jesienne wieczory spędzam w towarzystwie ukochanego i świec , jest bardzo romantycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Primes
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Blogroll: NIE
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest oczywiście lato, bo jest ciepło, słonecznie, dni są długie i zazwyczaj jest to czas związany z aktywnością lub/i wypoczynkiem. Latem wszystko wygląda lepiej i otoczenie i ludzie:D Jest to czas wakacji/urlopów i chyba mało kto nie lubi tej pory roku:)

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: Paulina D
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna. Ponieważ wszystko wtedy odżywa. Jest wszędzie zielono( a to mój ulubiony kolor) po prostu czuję, że na nowo zaczynam żyć, po zimie, Ludzie stają się radośniejsi i zaczyna się robić cieplej oraz jest już słonecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: Perfekcyjny Poradnik Pani Domu
    Baner: http://jazakupoholiczka.blogspot.com/
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź: Ja kocham wiosnę. Nie jest wtedy za gorąco, zaczynają kwitną kwiatki i świat ponownie budzi się do życia:)

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: anndoma
    Baner: Tak (http://moye-pasje.blogspot.com/)
    Notka: Nie
    Blogroll: Tak (http://moye-pasje.blogspot.com/)
    Odpowiedź: Kiedyś powiedziałabym, że moją ulubioną porą roku jest lato, ze względu na ciepło. Ale teraz mam inne zdanie. Być może postarzałam się na tyle, by więcej doceniać i więcej zauważać:) Lubię wszystkie pory roku. Każda ma swój urok i każda potrafi czymś innym zaskoczyć. Teraz mamy piękną jesień, zaskakującą naprawdę niezwykłymi obrazami. Kilka zdjęć mam opublikowanych na swoim blogu:)
    Kontakt: anndoma@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: czarnulkaa
    Baner: czarnulkaablog.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: tak czarnulkaablog.blogspot.com
    Odpowiedź: -

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: Anemone
    Baner: http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/
    Notka: http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/2014/11/rozdanie-u-beauty-natural.html
    Blogroll: http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/
    Odpowiedź: Jesień oczywiście! No bo...
    Jak nie kochać jesieni, jej babiego lata,
    Liści niesionych wiatrem, w rytm deszczu tańczących.
    Ptaków, co przed podróżą na drzewach usiadły,
    Czekając na swych braci, za morze lecących.

    Jak nie kochać jesieni, jej barw purpurowych,
    Szarych, żółtych, czerwonych, srebrnych, szczerozłotych.
    Gdy białą mgłą otuli zachodzący księżyc,
    Kojąc w twym słabym sercu, codzienne zgryzoty.

    Jak nie kochać jesieni, smutnej, zatroskanej,
    Pełnej tęsknoty za tym, co już nie powróci.
    Chryzantemy pobieli, dla tych, których nie ma.
    Szronem łąki maluje, ukoi, zasmuci...

    OdpowiedzUsuń

  66. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako:kaprysiatko
    Baner:http://kaprysiatko.blogspot.se/
    Notka:-
    Blogroll:http://www.bloglovin.com/blog/12761125, jako Natalia
    Odpowiedź: Moja ulubioną porą roku jest lato, a to dlaczego? Dlatego, że wtedy jest ciepło i mogę wygrzać naturalnymi promieniami moje chore kolana i długo mnie nie bolą dzięki temu;) a zimna bardzo często niemiłosiernie bolą;( latem dni są dłuższe, na świecie jest kolorowo, pachnąco kwiatami, zwierzęta mają co jeść, dzieciaki mają wolne,więcej czasu spędzają na powietrzu, ludzie mają więcej pracy, szczególnie Ci od sezonowej i życie latem jest łatwiejsze:) pozdrawiam;)

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję jako: andziaa87
    Baner:NIE
    Notka:NIE
    Blogroll:NIE
    Odpowiedź: moją ulubioną pora roku jest Wiosna ponieważ na wiosnę się urodziłam :)

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako:Renia.Renata
    Baner: TAK http://renia114.blogspot.com/
    Notka:NIE
    Blogroll:http://renia114.blogspot.com/
    Odpowiedź:Moją ulubioną porą jest zdecydowanie lato, uwielbiam ciepło, słoneczko, tropikalne klimaty, gorące wieczory,wakacje nad plażą, ahh najchętniej zamieszkałabym z całą rodzinką w cieplutkim kraju.

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako natalia20041989
    Baner:nie
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedz : Moją ulubiona porą roku jest jesiień, ponieważ taka prawdziwa, polska, złota jesień jest bardzo nastrojowa i poetycka:)

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: madzia
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: -

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: Sylwia Łaciak
    Baner: TAK
    Notka: TAK
    Blogroll: TAK http://produktyzywienie.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej lubię lato ponieważ mam w tedy urodzin co się wiąże z prezentami a do tego to czas urlopów wyjazdów itd. nie nienawidzę zimy bo znowu trzeba się ubierać w te grube kurtki itp.

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako: Beauty B.
    Baner: TAK
    Notka:NIE
    Blogroll:NIE
    Odpowiedź: Najbardziej lubię wiosnę, bo uwielbiam patrzeć jak świat budzi się z zimowego snu :)

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: czarna
    Baner: http://magia-testowania.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Blogroll: Nie
    Odpowiedź: Ulubione pory roku mam dwie: zimę, bo wtedy się urodziłam i dlatego, że jest klimatyczna - śnieg potrafi sprawić bardzo przytulną atmosferę. No i oczywiście kocham jeszcze lato - słońce, ciepło i wakacje: chyba wszyscy to lubią ;)

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuję jako: zaczarowanaa
    Baner: www.me-and-my-passions.blogspot.com
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: LATO zdecydowanie, bo ciepło, wakacje, moje urodziny, wyjazdy, spotkania z przyjaciółmi, czas dla siebie, brak nauki i wiele innych ^^

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję jako: nieidealniezidealnizowana
    Baner: http://nieidealniezidealnizowana.blogspot.com/p/rozdania.html
    Notka: NIE
    Blogroll: NIE
    Odpowiedź: Uwielbiam wiosnę. Mam wrażenie, że razem z budzącą się przyrodą sama się budzę. Uwielbiam czuć te wszystkie świeże zapachy, widzieć jak wszystko dookoła nabiera kolorów, jak zwierzęta zaczynają wychowywać swoje potomstwo. Wiosna jest również czasem, kiedy mogę się wykazać jeśli chodzi o moją fotograficzną pasję. Uwielbiam makro, a kiedy jak nie wiosną znajdę dużo robaczków, pączków, kwiatków? Wiosna do mnie przemawia z każdej strony.

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: Smileee :D
    Baner: http://music-in-my-lifee16.blogspot.com/
    Notka: http://music-in-my-lifee16.blogspot.com/2014/11/rozdanie-u-beauty-natural.html
    Blogroll: http://music-in-my-lifee16.blogspot.com/
    Odpowiedź: Myślę, że jest to wiosna, kiedy wszystko budzi się do życia z mroźnego, zimowego snu, wszystko chwyta jeszcze wątłe promienie słońca, by wzbić się wysoko, ku niebu. Kocham zapach wiosny, gdy rośliny zaczynają kwitnąć, kocham spacery po wiosennym świecie :)

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: Cora Linn
    Baner: ---
    Notka: ---
    Blogroll: ---
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to lato ze względu na ciepło i możliwość odpoczynku :)

    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  78. Obserwuję jako: Asia Kolankowska
    Baner: tak http://fashion-beautynails.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie





    http://fashion-beautynails.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  79. Obserwuję jako: włosovelove.
    Baner: http://wlosovelove.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: http://wlosovelove.blogspot.com
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato ;) Uwielbiam wylegiwać się na plaży, wakacje nad pięknym morzem, upały +30 stopni, krótkie spodenki i bluzki na ramiączkach. W lato czuję, że żyję. W inne pory roku niestety mam wrażenie, że wszystko jest bezsensu.. ;)

    OdpowiedzUsuń
  80. Obserwuję jako: Veronika|LOVELINESS
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Blogroll: NIE
    Odpowiedź: Wszystkie pory roku mają coś w sobie, ale najbardziej lubię ciepłą i kolorową jesień. Kolory są wtedy tak niepowtarzalne, temperatura wysoka (jak w tym roku) i alergicy nie muszą martwić się czy ich nos nie zrobi sie zaraz czerwony a nie oczy zaczną łzawić :)

    OdpowiedzUsuń
  81. Obserwuję jako: Ewka501
    Baner: http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Notka:
    Blogroll:
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest oczywiście lato, ponieważ jestem zmarzluchem i uwielbiam wysokie temperatury. Dodatkowo latem tracę mniej czasu rano bo nie muszę się grubo ubierać i co najważniejsze są długie dni :)

    OdpowiedzUsuń
  82. Obserwuję jako: Luna Malina
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Blogroll: NIE
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą loku jest zima. Powód, dlaczego akurat ta pora a nie inna jest dość prosty: uwielbiam mrozy :) (Moja skóra chyba też lubi zimę, bo wtedy najmniej niespodzianek mi wyskakuje na twarzy;))

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuje jako: Anita D
    baner: nie
    notka: nie
    blogroll: nie
    Odpowiedz: Moją ulubioną porą roku jest lato, ponieważ jest wtedy tyle fajnych rzeczy do robienia. Jezioro, rowery, lody, długie dni. Po prostu bajka :D

    OdpowiedzUsuń
  84. Obserwuję jako:Zdzisława Imianowska
    Baner: nie
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź:Moją ulubioną porą roku jest zima ale taka prawdziwa mroźna i śnieżna.Czuć wtedy zdrowe powietrze,magię Świąt Bożego Narodzenia,ulubione zabawy z synkiem-zjazdy na sankach i lepienie bałwana:)

    OdpowiedzUsuń
  85. Obserwuję jako: kosmetycznapasjaa
    Baner: TAK http://beauty-natural-ladyhope.blogspot.com/2014/10/rozdanie-balea-eveline-joanna-i-inne.html
    Notka: NIE
    Blogroll NIE
    Odpowiedź: Najbardziej lubię lato, bo panuje w nim atmosfera beztroski i takiego cudownego romantyzmu. Z racji tego, że kocham sukienki to właśnie wtedy mogę ubierać te najbardziej kolorowe i zwiewne. Promyki słońca delikatnie pieszczą skórę i sprawiają, że samopoczucie jest wyjątkowe i takie piękne.

    OdpowiedzUsuń
  86. Obserwuję jako: Natalia | JakPięknieByćKobietą
    Baner: Nie
    Notka: Nie
    Blogroll: Tak www.jakpiekniebyckobieta.pl

    Odpowiedź:
    Moja ulubiona pora roku to lato,
    Wie nawet o tym mój tato.
    Jest wtedy ciepło, słonecznie,
    Chciałoby się, by trwało to wiecznie.
    Wtedy dzień wydaje się nie mieć końca,
    Człowiek chciałby kąpać się w promieniach słońca.
    Siatkówka, plażówka, rowery i inne atrakcje,
    Kto spędza aktywnie czas ten ma racje.
    Bo lato wielu sportom sprzyja,
    Gdy się je uprawia, czas najlepiej mija.
    Wspólne, spontaniczne wyprawy w nieznane,
    To są zajęcia przeze mnie ukochane.
    W lato poznaję nowe znajomości,
    Odwiedzam też bez liku gości.
    Lato to przede wszystkim WAKACJE,
    W które przydarzają się wszystkim różne sensacje.
    6 lat temu w wakacje, mego chłopaka poznałam,
    I od razu się w nim zakochałam.
    Dlatego jest dla mnie sentymentalną porą lato,
    Bo przekonałam się, że poznawać nowych ludzi warto.

    OdpowiedzUsuń
  87. Obserwuję jako: Agnieszka Ł.
    Baner: http://agnieszkatestuje.blogspot.com/
    Odpowiedź: Kocham lato, gdy słońce grzeje nasze noski, a nasze ciało nabiera naturalnych kolorów.

    OdpowiedzUsuń
  88. Obserwuję jako: Testerka Produktów
    Baner: xtestowane.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: tak www.xtestowane.blogspot.com
    Odpowiedź: Kocham lato, dlatego ze mozna sie cudnie opalic! :D

    OdpowiedzUsuń
  89. Obserwuję jako: Sandi Cullen
    Baner: http://poradydlakazdejkobiety.blogspot.com/
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna. Uwielbiam zapach kwitnących drzew i kwiatów.

    OdpowiedzUsuń
  90. Obserwuję jako: Viola Siwiec
    Baner: tak http://testowanko24.blogspot.com/
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Oczywiście, że lato! kocham wakacje i relaks na słoneczku :D

    OdpowiedzUsuń
  91. Obserwuję jako: Magdalena Kwiatkowska
    Baner: -
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź: Wiosna i lato.Wiosna życie budzi się do życia a latem relaks, odpoczynek, upragnione wakacje ;)

    OdpowiedzUsuń
  92. Obserwuję jako: JoanneD
    Baner: TAK - http://joannes-polishes.blogspot.com
    Notka: NIE
    Blogroll: TAK - http://joannes-polishes.blogspot.com
    Odpowiedź: Ciężko wybrać między wiosną a latem, ale chyba jednak postawiłabym na wiosnę - zmieniamy ubrania na lżejsze, lakiery do paznokci na pastelowe, no i są moje urodzinki! :D

    OdpowiedzUsuń
  93. Obserwuję jako: Joasiaczek
    Baner: http://mowtylkoszeptem.blogspot.com/
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Ja najbardziej lubię wiosnę, bo wszystko budzi się do życia i ja też mam wtedy najwięcej energii. Lubię wiosenne kwiaty i lubię słyszeć, jak ptaki śpiewają :)

    OdpowiedzUsuń
  94. Obserwuję jako: Beata Nowak
    Baner: Tak http://swiatwedlugchudzinki.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest oczywiście zima. Pomimo tego że jestem strasznym zmarźluchem i nie przepadam za śniegiem, innej pory roku bym nie wybrała, ponieważ wtedy odbywa się wiele ważnych dat np. zaręczyny, rozpoczęcie związku z chłopakiem <3. Po za tym teraz, gdy jestem na pierwszym roku studiów tę porę roku kocham jeszcze bardziej, bo dopiero na święta będzie mi dane wrócić na 2 tygodnie do domu i spotkać się z moją najbliższą rodziną. A na koniec - to czas kiedy mam urodzinki i imieninki a każdy z nas lubi świętować "swoje" dni :))

    OdpowiedzUsuń
  95. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Justyna Łobocka
    Baner: paznokciowa.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: zima bo wszystkie śmieci na poboczach są przykryte śniegiem a poza tym nie lubię ciepla ;)

    OdpowiedzUsuń
  96. Obserwuję jako: Monika B
    Baner: http://wodcieniachfioletu.blogspot.com/
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Najbardziej lubię lato, przede wszystkim dlatego, że nie lubię marznąć :) Uwielbiam upały i wygrzewanie się na słońcu, leżenie na plaży nad wodą, jedzenie śniadania i picie kawy na tarasie- po prostu kocham lato ♥

    OdpowiedzUsuń
  97. Obserwuję jako: rakona ana
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest zimna ,bo lubię siedzieć w domu ,pić herbatę ,są święta ,mogę iść bałwana ulepić xD ;)

    OdpowiedzUsuń
  98. Obserwuję jako: Virtual_girl933
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest zima :) Głównym powodem są moje urodziny (w Sylwestra :)), a oprócz tego to aura która towarzyszy tej porze (oczywiście oprócz chlapy na drogach i chodnikach). Uwielbiam prószący śnieg, lekki mróz, lepienie bałwana, zjazdy na sankach, coroczne wypady na narty, no i oczywiście święta i towarzyszące im wolne dni :)

    OdpowiedzUsuń
  99. Obserwuję jako: Elżbieta Trocewicz
    Baner: nie
    Notka:nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna - świeża, kolorowa i pachnąca, optymistyczna i radosna :)

    OdpowiedzUsuń
  100. Obserwuję jako: Kaś ka kasistarstyle
    Baner: http://kasistarstyle.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest jesień, jest jeszcze wystarczająco ciepło po lecie, ale nie tak duszno i upalnie. Z drugiej strony nie jest tak chłodno jak podczas zimy, jesień to idealna pora na długie spacery po lesie, szeleszczące liście pod stopami no i te piękne barwy jakie przyjmuje przyroda w tym czasie, nie ma nic piękniejszego;)

    OdpowiedzUsuń

  101. Obserwuję jako: Confiance
    Baner: nie
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Najbardziej kocham jesień przede wszystkim z bogactwo barw, za ciepłę swetry oraz czytanie książek,leżąc pod kocem z kubkiem gorącej czekolady :)

    OdpowiedzUsuń
  102. Obserwuję jako: Paulina Dominika
    Baner: http://big-nude-lips.blogspot.com/p/rozdania.html
    Notka: ----
    Blogroll: http://big-nude-lips.blogspot.com
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest.. (ups! przepraszam!) moimi! moimi ulubionymi porami roku jest wiosna, lato, jesień i zima. Dlaczego wszystkie? Dlatego ponieważ w każdej porze roku jest coś, co mnie pobudza do życia. Wiosną, wszystko budzi się do życia, robi się cieplej.. dni są coraz dłuższe, zakwitają wiśnie. Jest cudownie :) Idealny czas na spędzenie chwil z przyjaciółmi czy też z Lubym :) Latem mam nawięcej wolnego. Ze względu na wakacje. Uwielbiam jęczeć z bólu, dlatego, bo mnie słoneczko za mocno przypiekło! :) Uwielbiam wieczorne spacery letnią porą, uwielbiam burze, upały.. uwielbiam życie na wsi latem. Idealny czas na ..wakacyjną przygodę :) Jesienią powoli przyzwyczajam się do monotoni. Nie lubię jesienią wychodzić z domu, jeszcze wtedy kiedy jest zimno! I mokro, o nie! Mimo tego lubię cykać zdjęcia o każdej porze roku. Lubię bardzo. Uwielbiam jesień za szeleszczące liście pokryte pomarańczowo-zółtą barwą. Uwielbiam dokarmiać wiewiórki. Ach, jesień! :) Zimą.. zimą lubię święta Bożego Narodzenia. To czas na pojednanie się z bliskimi, to czas na przemyślenie wszystkiego.. Zime lubię za sesje zdjęciowe w śniegu! :D :D :D

    OdpowiedzUsuń
  103. Obserwuję jako: Marcepanowa Panienka
    Baner: marcepankowo.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Ciężko wybrać jedną, ponieważ każda pora roku ma swój urok! Teraz mogłabym powiedzieć, że najbardziej na świecie kocham zimę - bo mam ochotę na śnieg, święta, lepienie bałwana, piękne białe krajobrazy... Niestety w lutym rzadko kiedy jest śnieg, i widząc pluchę dookoła i mając dość zimna zaczynam powoli traktować wiosnę jako moją ulubioną porę roku. Ale zapytana wiosną o to jaką porę wolę stwierdzę bez wahania, że jest to lato! Bo w końcu kto wiosną (szczególnie na etapie nauczania - szkoła) nie marzy już o wakacjach, wyjazdach nad morze, w góry, za granicę. Za błogim lenistwem, ogniskami z przyjaciółmi, za patrzeniem w gwiazdy w środku nocy... A pod koniec lata, zmęczona już upałami zaczynam powoli marzyć o jesieni, nabieram ochoty na spacery po lesie, na zbieranie grzybów, babie lato i na zapach wypalanych liści...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Banner przeniesiony do zakładki ROZDANIA na górze bloga.

      Usuń
  104. Obserwuję jako: Iga A
    Baner: tak http://igaa123.blogspot.com/
    Notka: tak http://igaa123.blogspot.com/2014/11/zapraszam-na-rozdanie-na-blogu-beauty.html
    Blogroll: tak http://igaa123.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato. Nie mogę znieść kiedy jest mi zimno a upał 25* to dla mnie za mało. Kocham to orzeźwienie po wejściu do wody, opalanie... Lubię te chwile spędzone na wakacjach, nad przejrzystą wodą oceanu i na gorącym piasku. Nie martwię się niczym. Chętnie wychodzę z domu, nie to co w zimę. Wychodzę tak o, żeby wyjść i nie marznąć.

    OdpowiedzUsuń
  105. Obserwuję jako: Anna Niezgódka
    Baner: http://anaa-anaa-86.blogspot.com/
    Notka: ----
    Blogroll: http://anaa-anaa-86.blogspot.com/
    Odpowiedź: uwielbiam wiosnę, a to dlatego, że wtedy wszystko na nowo się rodzi, natura dostaje koloru i wszystko wraca do życia, mogę wtedy siać w ogródku warzywka i cieszyć się potem domowymi przetworami

    OdpowiedzUsuń
  106. Obserwuję jako: Magda aa
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato dlatego że jest piękna cudowna pogoda,nareszcie mamy wolne od szkoły , wyjazdy za granicę , opalanie się , pływanie. Lato jest cudowne :) Chętnie wychodzi sie z domku bo aż się chce ;) Lato jest poprostu cudowne

    OdpowiedzUsuń
  107. Obserwuję jako: Karlee
    Baner: http://maniakosmetykowaniaa.blogspot.com
    Notka: -
    Blogroll: http://maniakosmetykowaniaa.blogspot.com
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to jak najbardziej lato :) Kiedy temperatury przekraczają 20 stopni, a nawet więcej, chętniej wychodzę z domu. Uwielbiam wygrzewać się na słońcu, jeździć nad morze i korzystać z jego uroków. Najczęściej również w lato uprawiam sporty, bo w innych porach roku nie chce mi się :D

    OdpowiedzUsuń
  108. Obserwuję jako: Ewa Cieślak
    Baner: http://kosmetycznieizpasja.blogspot.com/
    Notka:nie
    Blogroll:http://kosmetycznieizpasja.blogspot.com/
    Odpowiedź: Ulubiona pora roku to lata-ja jestem bardzo ciepłolubna, zimy nie znoszę. W lecie błogie wylegiwanie się nad morzem na cudownej plaży i to prażące słońce;) Wszystko za to mogę oddać...

    OdpowiedzUsuń
  109. Obserwuję jako: Perfekcyjny Poradnik Pani Domu
    Baner:http://jazakupoholiczka.blogspot.com/
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Wiosna, po pierwsze dlatego, że mam wtedy urodziny, a po drugie dlatego, że rosną wtedy moje ulubione kwiaty - tulipany! :):)

    OdpowiedzUsuń
  110. Warunki udziału w rozdaniu:
    KONIECZNE , OBOWIĄZKOWE
    1. obserwuje
    2.wypełniam
    DODATKOWE
    1. umieściałam dorooothy.blogspot.com
    2. nie
    3. tak
    4. Moją ulubioną porą roku jest lato, dlatego że mam wtedy urodziny, nie trzeba chodzić do szkoły i można spędzać czas na świężym powiętrzu

    WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Dorota Kotlarz
    Baner: dorooothy.blogspot.com
    Notka: nie napisałam
    Blogroll: tak
    Odpowiedź: u góry

    OdpowiedzUsuń
  111. Obserwuję jako: Justyna Wiśniewska
    Baner: http://drobiazgowarupieciarnia.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Lubię każdą porę roku :) Zimę za biały puch czyli snieg i tą magię unoszącą się w powietrzu, wiosnę za zapach bzu i moje ulubione konwalie, lato za dmuchawce i krystaliczna wode oraz jesień chłodną, pomarańczową jak moje włosy ;D

    OdpowiedzUsuń
  112. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Sayaka
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Wiosna. I to wcale nie dlatego, że wtedy mam urodziny ;) Uwielbiam patrzeć jak zakwitają kwiaty, drzewa pokrywają liście i wszystko budzi się do życia. Jest coraz cieplej więc można się żegnać z grubymi kurtkami i czapkami a ponownie witać z sukienkami, które uwielbiam.

    OdpowiedzUsuń
  113. Obserwuję jako: moooni-que
    Baner: tak, http://moooni-que.blogspot.com
    Notka: -
    Blogroll: tak, http://moooni-que.blogspot.com
    Odpowiedź: Lato, zdecydowanie! Wiem, że wiosną się wszystko budzi do życia, ale ja uwielbiam słońce w pełni, krótkie szorty, więcej wolnego, wakacje.. nie da się tego opisać, ale jestem bardzo ciepłolubna <3

    OdpowiedzUsuń
  114. Obserwuję jako:Cyganka Angelika
    Notka:-
    Blogroll:-
    Odpowiedź:Moją ulubioną porą roku jest jesień. Uwielbiam jesienne wieczory pod kocykiem z kubkiem gorącej herbatki, uwielbiam ciepłe sweterki i gorący termofor w kształcie sowy - kocham jesień bo jest bardzo przytulna,mimo że smutne liście spadają z drzew , w domu wesoło pali się zapachowa świeca - jest urok :)! Jesienią czuję się dobrze - nie jest mi za ciepło ani za zimno,jest wygodna ze względu na moje zdrowie i gdybym mogła wybierać porę roku w której chciałabym żyć byłaby to jesień - piękna złota jesień :)Kasztany i jarzębina,świece , bąbelkowe kąpiele , ciepła herbatka - tak to jest to za czym cały rok tęsknie ,a teraz na reszcie mam :) Pozdrawiam gorąco :)

    OdpowiedzUsuń
  115. Obserwuję jako: Inga Ryczko
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: Zdecydowanie lato, wtedy mam największe chęci do życia :)

    OdpowiedzUsuń
  116. Obserwuję jako: Margaret.
    Baner: http://ibelieveeit.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Wiosna - nie za ciepło, nie za zimno. Jestem mega zmarzluchem i zimą przechodzę istne męczarnie. Ciepło jest do czasu, kiedy muszę wyjść z pod kołdry. Lato znowu nie służy mojemu organizmowi, który się męczy jak tylko przejdę parę kroków w upale i mdleję tam gdzie stoję. Jesienią znowu robi się zimno i w tym okresie zwyczajnie - nic mi się nie chce. Wiosna idealna. Ciepło, na dworze kolorowo, wszystko znowu kwitnie i najlepiej wybudowałabym sobie szałas, aby ciągle być blisko natury ;D

    OdpowiedzUsuń
  117. Powodzenia wszystkim :) Też lubię jesień- szczególnie tą wczesną, ale wolę wiosnę :)

    OdpowiedzUsuń
  118. Obserwuję jako: Neonowa
    Baner: http://keepitinmyblackbox.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest zdecydowanie lato. Jest tak z naprawdę wielu, wielu powodów, m.in. jest ciepło, więc można wyjść na zewnątrz w krótkiej bluzce i spodenkach; są wakacje/urlop, więc w końcu można smażyć się na plaży :D; mam wtedy urodziny; obchodzę kolejną rocznicę związku:)) Same pozytywy:))

    OdpowiedzUsuń
  119. Obserwuję jako: frau
    Baner: TAK http://anusia93.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Blogroll: TAK http://anusia93.blogspot.com/
    Odpowiedź: ja uwielbiam lato :) jestem starszym zmarzluchem i tylko w lecie jest mi ciepło. dodatkowo lato to wakacje - odskocznia od studenckiego życia i możliwość odpoczynku i relaksu w plenerze. lato to tez imprezy i koncerty na świeżym powietrzu <3

    OdpowiedzUsuń
  120. Obserwuję jako:becka007
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest zdecydowanie WIOSNA
    Lubię wiosnę za pełnię zieleni, subtelne promienie słońca, za pierwsze prace w ogródku, za siedzenie na drodze. Za ptaki śpiewające jak szalone, ludzi, którzy zaczynają się ruszać, zapachy, Święta Wielkanocne, Dzień Matki, romantycznie kwitnące jabłonie, za koty wygrzewające się na parapetach, długie spacery, ciepły deszcz, ciepłą trawę. Za brzęczenie pszczół, za wykrzykiwanie na powitanie: "Ale ładna pogoda!", za wiosenne porządki, chodzenie bez butów, ludzi, którzy wiosną robią się sympatyczniejsi i częściej się uśmiechają. Lubię wiosnę za to, że jest uważana za najlepszy czas na miłość, za ogniska, za spotkania z wspaniałymi ludźmi, facetów (wreszcie trochę rozebranych), balerinki, wiatr we włosach, za pachnące kwiaty, poranną rosę, ciepłe podmuchy wiatru,

    OdpowiedzUsuń
  121. Obserwuję jako: alicjamagdalena
    Baner: http://transfuzjawyobrazen.blogspot.com/
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: jesień - uwielbiam za piękne kolory, urodziłam się jesienią, melancholijne dni: ostatnie fajne przed zimą, której nie lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  122. Obserwuję jako: anioleek89
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: http://anioleek89.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato z oczywistych względów. Jestem po prostu okropnym zmarzluchem ;) A gdy jest ciepło, to mam większą ochotę do działania, więcej energii i lepszy humor.

    OdpowiedzUsuń
  123. Obserwuję jako: oktawia_augusta
    Baner: nie mam swojego bloga
    Notka:up
    Blogroll:up
    Odpowiedź: Kocham wiosnę. Wszystko wtedy jest pełne oczekiwania. Nawet deszcz jest wtedy przyjazny, bo zwiastuje cieplejsze dni :)

    OdpowiedzUsuń
  124. Obserwuję jako: Monga
    Baner: http://kosmetyczneraczkowanie.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Uwielbiam lato! Za ciepło, słońce, długie dni. Za możliwość opalania się i kąpieli pod gołym niebem. Za wakacje i urlop. Za wszystko :)

    OdpowiedzUsuń
  125. Obserwuję jako: Chelsea Lena
    Baner: -
    Notka: -
    Blogroll: -
    Odpowiedź: W lecie jest za ciepło, w zimie za zimno, a jesienna pogoda mnie przytłacza - dlatego moją ulubioną porą roku jest wiosna, kiedy wracają mi siły do życia :)

    OdpowiedzUsuń
  126. Obserwuję jako: swiaturody159
    Baner: http://swiaturody159.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll: http://swiaturody159.blogspot.com
    Odpowiedź: -

    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  127. Obserwuję jako Magdalena Kusio Baner nie Notka nie Blogroll nie Odpowiedź Najbardziej lubię wiosnę ponieważ przyroda budzi się do życia a ja wraz z nią , dni są coraz dłuższe i cieplejsze , jednak nie tak gorące jak latem gdy upał jest czasem nieznośny.

    OdpowiedzUsuń
  128. Obserwuję jako : Aneta Grzesiuk
    Baner: tak: http://pikape000.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll:tak: http://pikape000.blogspot.com/
    Odpowiedź: Mojąulubioną porą roku jest zima :) uwielbiam patrzećprzez okono jak pada śnieg , i do tego święta :) aż człowiekowi na samą myśl buzia się smieje ,a jak narazie to prawie grudzień a u nas sniegu nie widać :(

    OdpowiedzUsuń
  129. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Kamila Konarska
    Baner: http://moje-bubble.blogspot.com/
    Notka: nie
    Blogroll: http://moje-bubble.blogspot.com/
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to złota polska jesień. Uwielbiam ją za spacery po parku wśród szeleszczących liści, ostatnie promienie słońca i za to, że wreszcie mogę się otulić ciepłymi dzianinami:)

    OdpowiedzUsuń

  130. WZÓR ZGŁOSZENIA
    Obserwuję jako: Rudaaa12
    Baner:Tak, www.rudaa12.blogspot.com
    Notka: nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to zima. Nie znoszę jesieni więc zima jest dla mnie wybawieniem :D Uwielbiam śnieg, magię świąt... :)

    OdpowiedzUsuń
  131. Obserwuję jako: Kindder Czi
    Baner: nie
    Notka:nie
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku jest wiosna ! Ta pora roku jest dla mnie szczególna. Wtedy wszystko budzi sie no zycia po uporczywej zimie. Pogoda jest zmienna, ale z kazdnym dniem jest ładniej, blizej lata. Inne pory roku, takie jak zima, czy jesien są straszne. Wtedy mam duże problemy z cera.. Moja skóra wtedy sie przesusza, jest szorstka i brakuje jej promieni słonecznych. Na te defekty, nie ma rady. I jednym z innych powodów czemu ta pora roku jest szczegolna to to, ze jak kazda kobieta mamy problem z ubiorem z ubiorem. W sensie, ze w porównaniu do zimnych pór roku, wiosną możemy poszaleć z ubiorem. Niczego nie chowamy pod grubym 'kombinezonem'.

    OdpowiedzUsuń
  132. Obserwuję jako: Alicja Puszka
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest lato. Uwielbiam ciepło (nawet bardzo wysokie temperatury znoszę bez mrugnięcia okiem), wakacje (lipiec i wrzesień mijają mi zawsze pod znakiem festiwali filmowych) i długie, słoneczne dni.

    OdpowiedzUsuń
  133. Obserwuję jako: welka
    Baner: TAK http://marzeniaceleimotywacje.blogspot.com/
    Notka: TAK http://marzeniaceleimotywacje.blogspot.com/
    Blogroll:nie
    Odpowiedź: Moją ulubioną porą roku jest wiosna ! Jest szczególnym okresem. Wtedy wszystko budzi sie do życia po uporczywej zimie. Dla mnie wiosna ma w sobie piękno i pewną refleksyjność. Uwielbiam kapryśną pogodę, która zawsze potrafi zaskoczyć. Jest uosobieniem kobiety- bo kobieta zmienną jest. Wiadomo przecież, że w marcu jak w garncu; kwiecień, plecień…, a maj to miesiąc zakochanych. Inne pory roku są takie… przewidywalne.  Lubię w niej rześkie powietrze, widok kwitnących drzew i młodej, zielonej trawki oraz trele ptaków. No i ludzie także budzą się z tego zimowego snu  Brrr, naprawdę nie cierpię zimowego otępienia  Co najważniejsze, wiosną możemy pokazać się w nowych ciuszkach czy makijażach.

    OdpowiedzUsuń
  134. Obserwuję jako: Anna Tymińska
    Baner: http://kosmomodowo.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  135. Obserwuję jako: dobiezka
    Baner: -
    Notka:-
    Blogroll:-

    Odpowiedź: No jak nie lato, jak lato :D Kocham ciepełko, uwielbiam biegać w słońcu!!

    OdpowiedzUsuń
  136. Obserwuję jako: Blanqueta de la col
    Baner: brak
    Notka: brak
    Blogroll: brak
    Odpowiedź: Chyba jednak zima. Lubię spacerować, gdy z nieba prószy śnieg, a wszędzie otacza Cię taka świąteczna atmosfera :)

    OdpowiedzUsuń
  137. Obserwuję jako: nr147
    Baner: nie
    Notka: nie
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Moja ulubiona pora roku to jesień, ponieważ obchodzę we wrześniu urodziny. Również lubię wczesną jesienną pogodę.

    OdpowiedzUsuń
  138. Obserwuję jako: Małgorzata Malikowska
    Baner: a to nie to samo co notka?
    Notka: tu: http://testuj-za-darmo.blogspot.com/2014/12/zapraszam-httpbeauty-natural-ladyhope.html?m=1
    Blogroll: nie
    Odpowiedź: Najbardziej lubie lato . Dlaczego? Jest kilka powodów: Lubie jeździć w gorące dni nad jezioro albo pluskać się w basenie na ogrodzie. Lubie chodzić opalona ^^ Mogę spać do której tylko mi się zachce, nie muszę się uczyć! Można umawiać się z znajomymi i chodzić wszędzie z nimi: na plac zabaw, do sklepu, baru czy na impreze. Lubie kiedy przyjeżdża rodzina robimy grila i śmiejemy się do rozputku. Ale najważniejszym powodem chyba jest to że wtedy ma urodzinki.

    Dodaje ten komentarz: 23:47 nie wiem kiedy zatwierdzą :/

    OdpowiedzUsuń